Stortingsbonus 110% tot $800
Rakeback 30%
Coins 5% Value
Netwerk Onafhankelijk
Jurisdictie Aldernay
Betaling Elke 10e van de maand
Rake reductie
Bonussen
Rakecounter Beschikbaar

30% rakeback wordt direct in je account gestort op de tiende van elke maand. De bonus wordt van je rake stats afgetrokken.

Bonus: 100% stortingsbonus tot $800


Dit is alleen geldig voor spelers die nog geen account hebben aangemaakt op PKR.com. Gebruik de bonus code ‘COINFLIPNL’ wanneer je geld stort. Je hebt 60 dagen om de bonus vrij te spelen. Je krijgt $1 dollar in bonus voor elke 225 PKR punten die je verzameld.

Voorwaarden voor de bonus gesteld door PKR.com:

(1) Deze bonus is alleen beschikbaar voor nieuwe PKR spelers die echt geld inzetten en een storting doen van $10 of meer.

(2) De bonus zal gelijk zijn aan 100% van het gestorte bedrag, tot een maximum van $800.

(3) Je moet de bonus code ‘COINFLIPNL’ gebruiken wanneer je geld stort.

(4) 1 bonus per huishouden

(5) Om voor de bonus in aanmerking te komen moet je 225 PKR Points verzamelen voor elke $1 in bonusgeld voordat de bonus op je account wordt gestort. Alleen PKR Points die verzameld worden door het raken in toernooien en cash games tellen voor de bonus mee. PKR points die gehaald worden in PKR Point tournaments, ring games of donaties worden niet meegeteld in de punten die nodig zijn om de bonus vrij te spelen.

(6) Je moet de benodigde punten verdienen binnen 60 dagen nadat je stort.

(7) Wanneer je het benodigde aantal punten behaald wordt de bonus automatisch op je PKR account gestort.

(8) Gedeeltelijke bonussen worden niet uitgekeerd

(9) In het geval van een klacht, is de beslissing van PKR poker management definitief, hier zal geen correspondentie over volgen.

PKR points worden verzameld door aan tafels met echt geld te spelen en toernooien voor echt geld. In toernooien krijg je 100 punten voor elke $1 die je betaald aan toernooi rake. In cash games worden alleen punten verzameld in gerakede handen. PKR zegt hierover ‘PKR punten worden uitgedeeld aan spelers die gerakede handen spelen op tafels waar voor echt geld gespeeld wordt. Hoe groter de pot hoe meer PKR punten je verzameld.’

Rakeback type: Contributed

‘Contributed rake’ betekent dat je rakeback krijgt als je geld in de pot hebt geïnvesteerd en je nog steeds in de hand zit wanneer de flop gedeeld wordt.

Rake statistieken: op Coinflip.nl

Als je een account via Coinflip hebt geregistreerd, kun je elke dag je rake statistieken bekijken met onze rake teller (tijdelijke vertragingen mogelijk door PKR.com).

Support

Mocht je op problemen stuiten, dan kun je hier alle informatie vinden die je nodig hebt.

http://www.pkr.com/pkr-support/


Algemene informatie

PKR.com is de eerste 3D online poker room in de wereld, een unieke spelervaring!

PKR heeft een licentie bij de Alderney Gambling Control Commission en de UK Gambling Commission.