Stortingsbonus 110% tot $600
Rakeback 33%
Coins Tot 1 Coin / $7 Rake
Netwerk Cake Network 
Jurisdictie Curaçao / Malta EU Jurisdiction
Betaling Elke Woensdag
Rake reductie
Niet van toepassing
Rakecounter Beschikbaar

33% Rakeback

Alle PowerPoker spelers hebben recht op de maximale rakeback die mogelijk is op het Cake Poker netwerk, oftewel 33%. De rakeback wordt direct op je account gestort aan het begin van de maand. Je kunt rakeback verkrijgen door cash games en toernooien te spelen. De volgende zaken worden afgetrokken van je rake voordat rakeback berekend wordt: bonussen, Gold Card Daily Lottery rewards, Gold Card 500, aankopen in de VIP shop, toernooi buy-ins door het gebruik van Gold Chips of Gold Cards en kosten bij geld transacties.

Rakeback Type: Gedeeld

De rake wordt bepaald door de rake te delen door het aantal spelers dat aan tafel zit.

110% eerste stortingsbonus tot $600

De bonus wordt vrijgespeeld in delen van $10. Je kan de status van bonussen bekijken door in de cashier naar de pending bonus section te gaan. Als je een $10 bonus hebt openstaan dan kun je het benodigde aantal FPP’s zien onder het $ bedrag. Je verdient 1 FPP voor elke dollar die je raked in cash games. Wanneer je toernooien speelt krijg je 7 FPP’s per betaalde dollar aan toernooi kosten. Als je bijvoorbeeld een $25+$2 toernooi speelt krijg je 2*7= 14 FPP’s. Je hebt 90 dagen de tijd om de bonus vrij te spelen nadat hij geactiveerd is.

Coinflip Coins* Je ontvangt Coins nadat je de RakeGoal hebt bereikt (extra Coins staan tussen haakjes)

** Coins zijn alleen te gebruiken in de Coinflip VIP-Shop

*** Rake Goals gelden per maand en je statistieken zullen elke maand gereset worden


Support

Je kunt de PowerPoker helpdesk bereiken via e-mail voor eventuele vragen op: support@powerpoker.com

Algemene informatie

Het gezicht van PowerPoker is Ilari “Ziigmund” Sahamies, één van de meest succesvolle online poker spelers in de wereld. Ilari speelt op PowerPoker, soms ook op de lagere limieten om iedereen een kans te geven om tegen hem te kunnen spelen.

PowerPoker maakt deel uit van één van de snelst groeiende poker netwerken ter wereld. Dit komt vooral omdat ze ook Amerikaanse spelers accepteren. Een bijkomend voordeel voor Europese spelers is dat ze gevestigd zijn in de EU, namelijk in Malta.