Hallo iedereen, de komende tijd gaan er wat zaken veranderen binnen Coinflip.nl. Eén van de aandeelhouders, Martijn, heeft deze week zijn aandelen verkocht van Coinflip.nl en hiermee is voor 100% in handen van Pokerisivut.com. Door deze verandering zullen daardoor de volgende zaken gaan veranderen:

- Alle bestaande accounts met deals gaan onveranderd door!
- De $100 Freerolls op PokerStars zullen na gisteravond niet meer plaatsvinden en bij deze wordt dan ook de top-10 beloont
- De $200 Rakerace op PowerPoker zal tot het eind van de maand doorlopen, prijzen worden ook uitgekeerd
- De Bet24 $10,000 Points Race zal tot het eind van de maand doorlopen, prijzen worden ook uitgekeerd
- Het forum zal eind deze week gesloten worden
- Het nieuws zal binnenkort in het Engels zijn

Voor de rest neemt het Coinflip.nl team: Wouter, Ruben, Nico en Martijn op dit moment afstand van Coinflip.nl en zullen hier dan ook geen deel meer van uitmaken. Nico zal de rest van de maand en begin volgende maand nog support verlenen voor iedereen die vragen heeft, maar aangezien altijd alles up-to-date is afgewerkt, zal dit waarschijnlijk alleen de uitkering van de prijzen van deze maand betreffen.

Als laatste willen we zeggen dat wij als Coinflip.nl team altijd met ontzettend veel plezier en passie gewerkt hebben aan ons project en dat we zonder jullie inzet nooit zo ver gekomen zouden zijn.

We wensen iedereen heel erg veel sterkte en succes de komende tijd en we bedanken iedereen die meegewerkt heeft om de community van Coinflip.nl tot stand te brengen.

Succes allemaal!

ps. heb je nog vragen of opmerkingen, dan kun je die kwijt in dit topic!